کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
درباره تفاوت کامپوزیت ونیر با روکش های دندانی چه میدانید؟
تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام میشود. درصورتی که بعد از دیدن دندانهای کامپوزیتشده، قصد تغییر و اصلاح آنها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام میشود.
بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
آیا کامپوزیت دندان را خراب میکند؟ در صورتی که به درستی انجام شود، کامپوزیت به دندان آسیب نمیزند، اما نگهداری صحیح از آن بسیار مهم است.
کمپانی آمریکایی بیسکو، بدون شک یکی از بهترین و با کیفیت ترین کامپوزیتهای دندان را در سراسر جهان تولید میکند. در ساخت کامپوزیت بیسکو از ماده سیلیکات کلسیم استفاده شده که از آسیب دیدن لثه و دندان زیر کامپوزیت جلوگیری میکند.
هزینه کامپوزیت براساس جنس مواداولیه، برند، میزان استحکام و ماندگاری و تخصص دندانپزشک تعیین میشود.
ابعاد و اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد کامپوزیت دندان در تعیین کیفیت آن بسیار مهم است. هرچه ذرات ریزتر باشند فرم دادن آن سادهتر و پولیش پذیری بالاتری دارد.
کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده بهدرستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتریهای دهان میتوانند رو و اطراف آنها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.
مهمترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آنها دندانهای خود را بشویید.
بازسازی مینای دندان: در مواردی که مینای دندان آسیب دیده شرایط کامپوزیت دندان باشد، کامپوزیت میتواند برای ترمیم و بازسازی مینای دندان استفاده شود.
غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک میتوانند به کامپوزیتها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آنها از سطح دندان شوند.
کامپوزیتکردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم کرد.